2023-08-23 14:48:55

Taksojuht

CVKeskus.ee klient
700 - 1200 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Kui sulle meeldib autoga sõita, omad B kategooria juhilube vähemalt 2aastat, omad vaba aega, oskad Eesti keelt vähemalt algtasemel(B1), sul on vähemalt paar-kolm vaba päeva nädalas ning kutsetunnistuse puudumisel oled valmis käima koolitusel, siis on see pakkumine sulle.
Tule sõida taksot, kas põhitööna või osalise ajaga teise töö või kooli kõrvalt, võimalik ka ainult nädalavahetustel.
Saab sõita ka oma autoga, siis on vajalik soetada kõik seadmed ning saada vastav dokumentatsioon. Sõitmine toimub Q Takso kaubamärgi all.
Töö sisuks on kliendi turvaline toimetamine sihtkohast lähtekohta. Töö toimub valdavas osas Tallinnas ning Harjumaal. Kontor asub mustamäel.

Ootused kandidaadile

Töö Tegemiseks vajalik Taksojuhi kutsetunnistus, Töö on töölepingu alusel ning vahetustega (nii öised kui päevased vahetused).Kasuks tuleb vene keele oskus ning Tallinna tänavate tundmine. Kogemustega ning nn nullist alustavale Taksojuhile osutame igakülgset kaasabi, mis puudutab koolitusi ning väljaõpet. Eesti keele oskus vajalik, vähemalt B1 tase!

Ettevõte pakub

Pakume 24/7 eetritööd.
Korralikke, ruumikaid ning säästlikke 2015 a sõidukeid.
Seadmete koolitus, vajadusel kutsekoolitus.
Kõik autoga seonduvad hooldused ja remondid on meie kanda, samuti on meie poolt kütus ning tellimused.
Vahetused kestavad kas 12h(Tööleping).
Ettevõtte poolt täisvarustuses Takso ning vōimalus sõita ka Taksot oma autoga. " Uuri Lisa"

Lisainfo

Töötada on võimalik nii täis kui osalise tööajaga. Töötasu on 3 EUR pluss tulemustasu Lisainfot uuri Esmaspäevast Reedeni ajavahemikul 9.00-17.00 Telefon: 5040123 Мы говорим по Русски- 5040123 Понедельник-Пятница 9.00-17.00 Есть возможность курсов на русском языке!