2023-08-23 14:48:55

TAASTUVENERGIA PROJEKTIJUHT

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu tööülesanneteks on ambitsioonikate tuuleenergia projektide arendamine ja nendega seotud protsesside haldamine ning koordineerimine. Oma töös teed koostööd elektrilahenduste pakkujatega, kohalike omavalitsuste, ametkondade, keskkonnamõjuhindajate, maaomanike ja kohaliku kogukonnaga.

Ootused kandidaadile

Töö sobib Sulle, kui soovid panustada taastuvenergia valdkonna arengusse. Sul on tehniline või majandusalane kõrgharidus ja omad energia tootmise ja ülekandmise alaseid üldiseid tehnilisi teadmisi. Sul on varasem edukas taastuvenergia projektide juhtimise kogemus. Oled väga hea suhtleja, läbirääkija, oled initsiatiivikas, iseseisev, hea ajaplaneerimise võimega ning lahendustele ja koostööle orienteeritud. Valdad eesti ja inglise keelt.

Kasuks tulevad energeetika- ja keskkonnaalase seadusandluse ning hangetega seotud normdokumentide tundmine. QGIS ja projekteerimistarkvara kasutamise kogemus. Head sotsiaalsed oskused.

Ettevõte pakub

Meiega saad väärtuslikke ja ainulaadseid kogemusi tuuleparkide arendamisel. Saad areneda professionaalina. Sinu arengut toetatakse ja tööd väärtustatakse. Saad teha koostööd valdkonna tippspetsialistide ja partneritega. Sind toetab asjatundlik meeskond. Pakume Sulle 35 põhipuhkusepäeva aastas.