2023-08-23 14:48:55

Suvetöö Jahisadmas

Töö kirjeldus

Peamiseks ülesandeks on Vanasadama jahisadama tööd korraldamine ja väikelaevade teenindamine.

Oma igapäevases töös määrad sa kaikohti, võtad klientidelt kaitasu ja registreerid selle arvutiprogrammis MarinaAhoy ning tagad püsiklientide lepingute täitmise.  Sa haldad kaatrit „RIB Alunaut“ ning hoiad, hooldad ja kasutad otstarbekohaselt jahisadama reostustõrjevahendeid.

Ootused kandidaadile

Ootame Sind kandideerima, kui Sul on rakenduslik kõrgharidus merenduse alal. Oled töötanud vähemalt 3 aastat meretranspordi ettevõttes ning sul on väikelaevajuhi tunnistus. Sa oskad kõrgtasemel eesti keelt ja vähemalt kesktasemel inglise keelt ning Sul on tööülesannete täitmiseks vajalik arvuti kasutamise oskus. Oled iseseisev ja täpne, lahendustele orienteeritud ja kiire reageerimisvõimega.

Ettevõte pakub

Pakume Sulle vastutusrikast tööd ja huvitavaid väljakutseid meie jahisadama väikelaevade liikluse juhtimisel. Sul võimalus teha koostööd oma ala professionaalidega Eesti mainekas börsiettevõttes. Lisaks tasule ootavad Sind muud hüved (sh. talvepuhkus, sportimise soodustus, ühistegevused) toredad ja sõbralikud inimesed ning erialane areng ja koolitused.

People also viewed