CVKeskus.ee klient
Restorani PULL loojateks ja omanikeks on tuntud grillmeistrid Enn Tobreluts, Hanno Kuul ja Andres Tuule, kes asutasid Pulli aastal 2016.
Enn on rahvusvaheliselt tunnustatud BBQ- ja grillikoolitaja ning catering-teenuse pakkuja, samuti väärt konsultant lihatööstustele. Enn on ka Grillfesti peakohtunik ning paljude grillimisseadmete ja -toodete edasimüüja. Tema töö liha ja grilli osas algas 1996. a, kui ta oli 20-ne aastane ja 2016. a anti talle üle ka väärikas elutööpreemia “Panus Eesti grillikultuuri arendamiseks”. Hanno ja Andres on olnud tegevad cateringi- ja restoraniäris juba samuti mitmeid aastaid, neil on suured kogemused nii toitude valmistamisel kui serveerimisel. Kolm meest koos moodustavad professionaalse tiimi, kes panustavad restorani Pull oma parimad teadmised, oskused ja talendi.
Vaata rohkem