2023-08-23 14:48:55

Südameapteek ootab mobiilset apteekit!

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Erinevates Südameapteekides asjatundliku, kvaliteetse ja sõbraliku apteegiteenuse osutamine, kliendi vajaduste väljaselgitamine ja professionaalne nõustamine.
Võimalus on valida meelepärane tööpiirkond ja apteegid.

Ootused kandidaadile

  • Proviisori või farmatseudi erialane haridus
  • Valmisoleks töötada erinevates apteekides
  • Professionaalne, pühendunud ning valmis pakkuma professionaalset ning    patsiendi huvidest ja vajadustest lähtuvat nõustamist
  • Eesti ja soovitavalt vene keele oskus heal suhtlustasemel
  • Juhilubade olemasolu (B kat)

Ettevõte pakub

Pakume vaheldusrikast ja paindlikku tööd, väga toredaid kolleege ning personaalset väärtuspakkumist (väga head ja motiveerivat töötasu, suurepärast tulemustasu, organiseerime apteekidesse liikumise ja pakume veel mitmeid erinevaid lisahüvesid mobiilse apteekri ametikohal).

Hoolime tervisest, uut kolleegi ootab Südameapteegis paindlik ja rikkalik tervisepakett „Ole Terve!“, sh turu parim tervisekindlustus, sporditoetus ning tervise eest hoolitsemiseks on võimalik kasutada tervisepäevi.

Toetame igati erinevaid arengu- ja koolitussoove, meil on koolituskeskus Pharma Akadeemia ning mitmekesiseid karjääri- ja töövõimalusi pakkuv Arengupuu.

Positiivsust lisavad toredad ühisüritused kolleegidega, talvine pidulik gala ja mitmesugused tähistamised. Siia lisanduvad mitmesugused hüved ja toetused, et tunneksid end Südameapteegis suurepäraselt ja hoitult.