2023-08-23 14:48:55

STERILISATSIOONITEHNIK

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sterilisatsioonitehnikuna on Sinu peamiseks tööülesandeks kasutatud instrumentide ja tarvikute hooldusprotsessi läbiviimine alates kogumisest, puhastamisest ja desinfitseerimisest kuni steriliseeritud instrumentide ja tarvikute väljastamiseni.

Ootused kandidaadile

Sobiv kandidaat teeb tööd sisemise säraga, on kohusetundlik, avatud ja meeldiv suhtleja ning lahendustele orienteeritud. Ootame Sinult iseseisvust, rutiinitaluvust, täpsust ja korrektsust ning eesti keele oskust. Kasuks tuleb varasem töökogemus meditsiinivaldkonnas ning valmisolek töötada graafiku alusel osalise koormusega (30h nädalas) esmaspäevast reedeni.

Ettevõte pakub

Pakume Sulle võimalust liituda Eesti ühe juhtiva tervishoiu valdkonna ettevõttega, kus väärtustatakse töörõõmu, koostööd ja arengusoovi. Saad osaleda inspireerivatel üritustel ja koolitustel ning töötada toetavas ja professionaalses tiimis. Tagame Sulle kohapealse väljaõppe. Meil on hea töökeskkond, ühtehoidev ja sõbralik kollektiiv ning ühised ettevõtmised. Pärnu kliinik asub aadressil Väike-Kuke 4b.