2023-08-23 14:48:55

Sotsiaalpedagoog

CVKeskus.ee klient
Alates 1803 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Sotsiaalpedagoog kavandab, teostab ja analüüsib sotsiaalpedagoogilist tegevust haridusasutuses. Teeb aktiivset koostööd lapsevanematega  ja haridustöötajatega kaasates vajadusel teisi kooliväliseid spetsialiste. Viib läbi esmase sotsiaalpedagoogilise hindamise abi vajava lapse lähikeskkonna ressursside ning võimaluste selgitamiseks ning vajalikuks sekkumiseks.

Õpetab ja motiveerib last rakendama sotsiaalseid pädevusi edendavaid strateegiaid. Nõustab lapsevanemaid lapse sotsiaalsete pädevuste teemal ja selgitab lapse eakohaseid sotsiaalsed toimetulekuoskusi takistavaid tegureid, abistades sobivamate kasvatusalaste strateegiate leidmisel ja rakendamisel. Jagab infot haridusasutuse välistest abi-ja nõustamisvõimalustest.

Nõustab haridusasutuse töötajaid ja juhtkonda laste heaolu ja turvalisust tagava õpikeskkonna kujundamisel, tegeleb ennetus-ja lahendustegevuste koordineerimisega.

Teeb koostööd sotsiaalpedagoogilise teavitustöö ja parimate praktikate rakendamiseks (osalemine teemapäevadel, töörühmades, ainesektsioonides, loengutel, professionaalne enesearendamine). Osaleb erialases arendustegevuses.

Ootused kandidaadile

Kandidaadil peab olema erialane kõrgharidus või sotsiaalpedagoogi kutse ning eesti keele oskus. Erialane kõrgharidus (vähemalt kõrghariduse I aste, st bakalaureuseõppe läbimine või rakenduskõrgharidus) võib olla omandatud sotsiaaltöö- või sotsiaalpedagoogikaalase tasemeõppe õppekava järgi. 

Konkurss kestab kuni 03.04 või kuni sobiva kandidaadi leidmiseni. Infot kooli kohta leiad siit: www.kuristiku.ee

Ettevõte pakub

* sõbralikku, loomingulist ja toetavat meeskonda

* turvalist õpikeskkonda

* uudishimulikke, toredaid õpilasi, koostöiseid vanemaid ja tugispetsialiste

* arenguvõimalusi

* ühiseid meeskonnaüritusi ja koos õppimisi

* paindlikku töökorraldust

* konkurentsivõimelist palka ja 56 päeva puhkust