2023-08-23 14:48:55

Sorteerija

CVKeskus.ee klient
1200 - 1500 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Peamisteks tööülesanneteks on saematerjali sorteerimine vastavalt töökäsus etteantud normidele; samuti selle materjali tehnilise kvaliteedi jälgimine. Tegemist on tööga tootmises, sorteerimisliinil ning seetõttu tuleb arvestada liinitöö eripäradega sh toimub töö peamiselt seistes, tootmises on müra ning puidutolm. Tööandja poolt on kõik vajalikud isikukaitsevahendid ja ettevalmistus! 

Ootused kandidaadile

Sinu kasuks räägib eelnev töökogemus tootmisettevõttes sh puidutööstuses aga oleme valmis välja õpetama ka eelneva töökogemuseta entusiastlike ja töökaid inimesi. Tähtis on, et oleksid kohusetundlik, õpihimuline, täpne ja kiire õppimisvõimega ja sulle ei tohiks probleeme valmistada graafiku alusel tööl käimine erinevates vahetustes.  Vahetused on hetkel E-R ja hommikune vahetus 7:00-15:30 ja õhtune 15;30-00:00. NB!Töötamise asukoht on Viljandimaal, Köidema külas (Suure-Jaani ja Olustvere vahel)! 

Ettevõte pakub

Sobivale kandidaadile pakume stabiilset töösuhet Viljandimaa Aasta Ettevõttes 2022, kaasaegset töökeskkonda ja lisatervisekindlustust, mõnusat sisseelamist kogenud kolleegide juhendamisel ja õigeaegselt tasutud Eesti keskmisest kõrgemat töötasu antud valdkonnas!