2023-08-23 14:48:55

Sorteerija

Töö kirjeldus

Stora Enso Puidutoodete divisjon pakub mitmekülgseid puidupõhiseid lahendusi. Meie tootevalik hõlmab kõiki ehitusvaldkondi, sealhulgas massiivseid puidust elemente, puidust komponente ja saetud tooteid. Säästva kütmise jaoks pakume ka küttegraanuleid. Meie klientideks on peamiselt jae- ja hulgimüüjad ja ehitussektori ettevõtted.

Peamisteks tööülesanneteks on:Jälgida tootmisliinil oleva materjali kvaliteeti ja sorteerida selle vastavalt juhenditele.

Ootused kandidaadile

Ootame Sind kandideerima kui sul on tootmisliinil töötamise kogemused, kasuks tuleb kui oled kokkupuutunud sorteerimise või kvaliteedikontrolliga liinil. Kui sulle meeldib kindel töö, oled kohusetundlik, täpne ja tähelepanelik ning oled valmis töötama vahetustes.

Ettevõte pakub

Ettevõte pakub kaasaegset motiveerivat töökeskkonda, pidevat erialast arenemist, koolitusi tööks vajalike oskuste omandamiseks, professionaalseid töövahendeid, osaliselt kompenseeritud toitlustust, tööriietust ja töökaitsevahendeid, lisahüvesid (Stebby spordikompensatsioon, transpordikompensatsioon)  ja sõbralikku ja toetavat kollektiivi.