2023-08-23 14:48:55

SOOME OSAKONNA MÜÜGIJUHT

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Üle veerandsaja aasta metallivaldkonnas tegutsenud ettevõte kutsub oma meeskonnaga liituma SOOME OSAKONNA MÜÜGIJUHI (Ettevõtte nimi avaldatakse esimeses vestlusvoorus)

 

Müügijuhina on Sinu ülesandeks Soome suunaliste müügiprojektide juhtimine – suhtled nii uute kui juba olemasolevate klientidega, organiseerid efektiivselt müügimeeskonna tööd ning teed aktiivselt koostööd projektijuhtide, eelarvestajate ning paigaldustiimiga.

Ootused kandidaadile

Sinult ootame varasemat töökogemust müügijuhina ehitusvaldkonnas. Oluline on, et Sul oleksid head teadmised Soome ehitusturu toimimist ning Sinu soome keele oskus toetaks edukat müügiprotsessi sealpool lahte. Samas on ka iseseisvus, head läbirääkimis- ja suhtlemisoskused ning meeskonna motiveerimise võime märksõnad, mis võiksid meie uut meeskonnaliiget iseloomustada.

Ettevõte pakub

Meiega saad kuuluda eduka tööstusettevõtte meeskonda, mis annab Sulle võimaluse pidevalt erialaselt areneda, panustada ettevõtte kasvu ja edusse, võtta vastutust ning seada eesmärke. Omalt poolt garanteerime Sulle igakülgse toe meie meeskonda ja töösse sisse elamisel. Samuti on tagatud kvaliteetsed töövahendid ning konkurentsivõimeline töötasu.

 

Kandideeri läbi CV Keskuse!

 

Küsimuste korral võta julgelt ühendust 5343 7097 või eliisa(at)cvkeskus.ee; CVKeskus.ee värbamiskonsultant Eliisa Epro