2023-08-23 14:48:55

SOOJUSTEHNILISTE PROJEKTIDE JUHTI

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu töö eesmärgiks on energialahenduste projektide edukas elluviimine. Töö peamiseks prioriteediks on EL struktuurifondide kaasrahastamisel teostatavate katlamajade ja soojusvõrkude ehitusprojektide ning äriklientidele rajatavate projektide juhtimine. Teed tihedat koostööd müügi, kliendihalduse, tootmise ja jaotuse ning hangete üksustega, osaled kliendikohtumistel, tehniliste lahenduste väljatöötamisel ja tasuvusarvutuste koostamisel.

Ootused kandidaadile

Edu töös tagab soojustehnikaalane kõrgharidus ja kogemus soojustehnika valdkonnas, ehitusprojektide juhtimise kogemus, oskus teostada inseneritehnilisi arvutusi, koostada projektide eelarveid ning võime näha ja analüüsida alternatiivseid lahendusi. Omad huvi energeetika valdkonna arengute vastu, oled hea suhtleja, tulemusele orienteeritud, täpne ja iseseisev. Sul on väga hea eesti keele oskus, inglise ja vene keele oskus suhtlustasemel ning B-kategooria autojuhiload.

Ettevõte pakub

Sind ootab huvitav ja väljakutsete rohke töö kasvavas ja arenevas rahvusvahelises ettevõttes, võimalus kaasa rääkida ja mõjutada homseid energialahendusi ja teostada erinevate tehniliste lahendustega projekte, selgeid eesmärke, tulemusele ja koostööle orienteeritud organisatsioonikultuuri, enesearendamise võimalust, panusest sõltuvat tulemustasu ja soodustuste paketti.