2023-08-23 14:48:55

Sõidukite puhastus/hooldus töötaja

CVKeskus.ee klient
900 - 2200 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Tallinna kesklinnas asuv Fineauto OÜ otsib oma meeskonda rõõmsameelset-, energilist nais- või meesterahvast, kelle tööülesanneteks on nii sõidukite tavapesu/ puhastus, kui ka uute ning kasutatud sõidukite müügieelne ettevalmistus-, sise-, välispesu/puhastus; sisekeemiline puhastus; nahksalongi keemiline pesu/ hooldus; sõiduki lõpp siseviimistlus-, vahatamine-, detailing-, jms.

Ootused kandidaadile

Vähemalt 1. aastane eelnev töökogemus sõidukite käsipesulas, nii väli- kui ka sispesu erialal. Hea pingetaluvus ja algatusvõime.. Otsime ausat nais- või meestöötajat, kes on kohusetundlik, lahtiste kätega, korrektne ning ilma halbade harjumusteta. Töös on olulised täpsus ja kvaliteetne töötulemus. Oskus töötada nii meeskonnas- kui ka iseseisvalt ning tahtmine omandada uusi töövõtteid. Eesti keele perfektne valdamine pole oluline.

Ettevõte pakub

Palka ja palgatõusu vastavalt töötulemustele. Tööriietust, kaitsevahendeid, jne. Võimalust arenemiseks ja raha teenimiseks kvaliteet sõidukite käsipesu-, puhastus-, hooldus-, detailing firmas.
Asukoht: Tallinna kesklinn

Töö tüüp: tähtajatu leping

Töötasu brutto: 900 kuni 2200 € kuus

Lisainfo

Kontakt tel: 5669 5689 / email: info(at)fineauto.eu