2023-08-23 14:48:55

Sisetööde elektriku eriala kutseõpetaja

CVKeskus.ee klient
Tallinna Kopli Ametikool on ainus munitsipaalkutsekool Tallinnas, mis alustas õppetööga 2003.aastal.
Kooli vajadus sündis koostöös Tallinna Linnavalitsuse (edaspidi Tallinna LV) ja kohalike ettevõtjate ühishuvist koolitada oskustöölisi kasvavale tööturule.
Alates 2008. aastast on koolis rakendunud kaasava hariduse põhimõtted, loodud on õpperühmad hariduslike erivajadustega lastele (edaspidi HEV). HEV õpilastele pakume võimetekohast ja eduelamust pakkuvat, tema individuaalset arengut toetavat erialast teadmist ja iseseisva eluga hakkamasaamise oskusi.
Õppevormidena pakub kool statsionaarset koolipõhist, sessiooni- ja töökohapõhist õpet. Alates 2023/2024 õa. korraldab kool põhikooli- ja gümnaasiumiseaduse tähenduses mittestatsionaarses õppevormis põhikooli- ja gümnaasiumiõpet üldõppekavade õppevaldkonnas.
Õppeliikidena on koolis tasemeõpe ja täiendõpe. Tasemeõpe jaguneb: kutsekeskharidusõpe, kutseõpe põhihariduse baasil ja põhihariduse nõudeta kutseõpe.
Tallinna Kopli Ametikoolis on viis õppekavarühma; ehitus ja tsiviilrajatised, elektrienergia ja energeetika, aiandus, koduteenindus ja käsitöö.

Töö kirjeldus

Sinu töö eesmärgiks on õppijale tingimuste, teadmiste, oskuste ja hoiakute loomine ja arendamine õpetatavas valdkonnas, ning osalemine kooli erialaõppe arendustegevustes.

Ootused kandidaadile

OOTAME SIND MEIE TIIMI KUI:

  • sul on kõrgharidus õpetatavas valdkonnas või kõrgharidus ja töökogemus õpetatavas valdkonnas
  • sul on kõrgtasemel eesti keele oskus (C1)
  • oled avatud uuendustele ja oled koostööaldis

Ettevõte pakub

SIND OOTAB EES:

  • 56 päeva põhipuhkust aastas
  • võimalus panustada õpilaste ning kooli arengusse koos toetava meeskonnaga
  • võimalus end erialaselt täiendada ja arendada