2023-08-23 14:48:55

Seenekasvatuse müügi ja partnersuhete juht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Töö sisuks on valdkonna müügieesmärkide täitmine läbi aktiivse müügitöö ja kliendisuhete hoidmise ning arendamise. Sinu põhtööks on klientidega läbirääkimiste pidamine, pakkumiste koostamine ning tutvustamine klientidele, tellimuste vormistamine, CRM süsteemi ning lepingute haldamine. Samuti koostööpartneritega valdkonna arendamine, ettevõtte esindamine ning koolituste organiseerimine ja läbiviimine.

Ootused kandidaadile

Kanideeri meile kui Sul on varasem müügi või projektijuhtimise kogemus ning huvi valdkonna vastu. Kasuks tulevad teadmised metsanduse, mükoloogia või põllumajanduse valdkonnas. Ootame enda sekka sihikindlat, lahendustele orienteeritud, analüüsivõimelist ja suurepärase suhtlemis- ning läbirääkimisoskustega inimest, kellele tööks on vajalik väga hea eesti (ja inglise keele) oskus nii kõnes kui kirjas ning juhilubade olemasolu ning isikliku auto kasutamise võimalus.

Ettevõte pakub

Meiega liitudes ootab Sind

Toetav ja motiveeritud kolletiiv ning kosutavad ühisüritused. Mõnus, kaasaegne töökeskkond. Pakume Sulle suurepärast võimalust eneseteostuseks ning arenguks kiirelt muutuvas ja palju võimalusi pakkuvas valdkonnas ning heale tööle väärilist töötasu.

 

Töökoht: Treiali tee 2, Peetri, Harjumaa. Tööle on võimalik asuda kohe.

LIITU MEIEGA NING OLE OSA CHAGA OÜ AMBITSIOONIKATEST TEGUDEST!

 

Palun saada oma CV ning motivatsioonikiri (oma kogemuse ning selle kohta, miks antud ametipositsioon Sind kõnetab) esimesel võimalusel või hiljemalt 14. augustiks.

 

Lisaküsimuste korral kontakteeru:

Carmen Kaljulaid, +372 5887 7185

Chaga OÜ seenekasvatuse müügijuht