2023-08-23 14:48:55

Santehnik/torulukksepp

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sanitaartehniku töö põhieesmärgiks on tagada tehnosõlmede ja -seadmete tõrgeteta töö AS Hiieko hooldusobjektidel, läbi korraliste hooldustoimingute, ning ühekordsete ja/või sesoonsete projektidel vastavalt tellitud töö sisule. Töö toimub argipäeviti kella 8:00-st 16:30-ni. Erandjuhtudel võib töö toimuda põhitööaja välisel ajal, mille eest tasustatakse eraldi.

Ootused kandidaadile

Sobiv kandidaat on kohusetundlik ja tulemusele orienteeritud meeskonnamängija, kes lahendab tööülesandeid nii meeskonnas kui ka iseseisvalt töötades. Tema jaoks on olulisel kohal vääramatult head suhted kaastöötajate ning klientidega. Ta ei tee kunagi mööndusi kvaliteedi arvelt. Teab puhtuse ja korra tagamise mõiste tegelikku sisu ja juhindub sellest alati ka oma töös. Suhtub heaperemehelikult ja vastutustundega tööandja ja klientide varasse. Omab juhtimisõigust B-kategooriasse kuuluvate sõidukitega. Leiab alati probleemile lahenduse, sest on Professionaal, suure algustähega!

Ettevõte pakub

Pakume palju tööd ja tööks vajalikke töövahendeid, kindlat igakuist töötasu (k.a. vastavalt panusele), täiendkoolitusi (vastavalt vajadusele) ning pehmeid väärtusi nagu suvepäevad, jõulupidu jm.