2023-08-23 14:48:55

Reservvarade haldur

Töö kirjeldus

Sinu peamisteks ülesanneteks on reservseadmete piisava varu põhimõtete, erinevate ladude vahel seadmete füüsilise halduse ning vastavate andmebaaside halduse väljatöötamine eesmärgiga koondada erinevate ladude ja nendes asuvate seadmete info ja selle haldus ühte kohta Pärast seadmete reservi võtmist reservseadmete halduse korraldamine.

Ootused kandidaadile

Ootame Sind kandideerima, kui Sul on soovitatavalt elektrialane kõrgharidus, A pädevustunnistus või kohene valmisolek selle taotlemiseks. Vähemalt kaheaastane elektrialane hooldusjuhi, objektijuhi, projektijuhi või elektriseadmete seadistamise töökogemus. B-kategooria juhilubade olemasolu ning tehnilise eesti ja inglise keele oskus heal tasemel. Sul on hea analüüsi- ja otsustusvõime, kohusetunne ning tuled toime ka pingelistes olukordades. 

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume huvitavat ja mitmekesist tööd ettevõttes, mis väärtustab vaimset ja füüsilist heaolu ning tasakaalustatud töö- ja eraelu. Selleks võimaldame kolm lisapuhkuse päeva aastas ning seitsme kalendripäeva pikkust tasustatud talvepuhkust. Tagame kaasaegse töökeskkonna ja paindliku töökorralduse, koolitus- ja arenguvõimalused, ühtehoidva ja toetava meeskonna ning toredad ühised traditsioonid.

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: