2023-08-23 14:48:55

Remondilukksepp

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Peamiseks ülesandeks on Vanasadama välisvõrkude kütte-, vee-, sademevee- ja kanalisatsioonitorustike,  seadmete ning rajatiste hooldus- ja remonditööd. Samuti on Sinu ülesandeks hoonete kütte-, vee-, ventilatsiooni ja kanalisatsioonitorustike ning seadmete hooldus- ja remonditööd.

Ootused kandidaadile

Ootame Sind kandideerima, kui Sa oled teinud vähemalt 3-aastat samalaadset tööd ning oskad kasutada joonised ja tehnovõrkude plaane. Sul on põhiharidus ja erialane täiendõpe, B-kategooria juhiluba ja oskad  vähemalt algtasemel eesti keelt. Sa oled meeskonnatöötaja, hea visuaalse mäluga, tasakaalukas, vastutad oma tegude eest, kasutad aega tulemuslikult ning leiad sobivad lahendused ettetulevatele väljakutsetele.

 

Kasuks tulevad tööks vajalikud arvutialased oskused, C-kategooria juhiluba, keevitaja oskused (elektrood-keevitus).

Ettevõte pakub

Pakume Sulle olulist ja stabiilset tööd ning võimalust teha koostööd oma ala professionaalidega Eesti mainekas börsiettevõttes. Meie väärtustele vastavalt oleme uuendusmeelsed ja tihti pioneerid uute tehnoloogiate kasutuselevõtul. Lisaks kindlale palgale ootab Sind rida muid hüvesid (sh. talvepuhkus, sportimise soodustus, ühistegevused) toredad ja sõbralikud inimesed ning erialane areng ja koolitused.