2023-08-23 14:48:55

Raamatupidaja-palgaarvestaja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Hetkel töötab meil ligi 300 töötajat ning kiire kasvu tingimustes otsime raamatupidajat lapsehoolduspuhkuse asenduse perioodiks. Sinu tööks on palgaarvestuse teostamine (tööaeg, töötasu, puhkused, haiguslehed, tööjõumaksude arvestus ja deklareerimine jms), suhtlemine töötajatega ja juhtidega, statistikaaruannete koostamine ja tegevuskulude arvestamine. Kasutame programme Merit ja Persona.

Ootused kandidaadile

Sa oled täpne, tähelepanelik, nutikas ja asjalik. Sa märkad detaile, kuid saad ka tervikust aru. Tähtaegadest kinnipidamine on sinu elumantra. Sa julged võtta vastutust ja oskad õppida vigadest. Sulle meeldib iseseisvalt töötada, kuid meelsasti teed koostööd ka kolleegidega. Sul on hea inglise keele oskus kõnes ja kirjas. Me eeldame, et Sul on palgaarvestusalane kogemus ja soovitavalt erialane haridus.

Ettevõte pakub

Meil saad Sa võimaluse rakendada oma teadmisi ja omandada kogemusi erinevates kiiresti arenevates valdkondades. Meie töötajad ütlevad, et meil töötavad maailma parimad inimesed, siin on suurepärased arenguvõimalused ja, mis seal salata, tasuta lõunad ja puuviljad. Ootame Sinuga kohtumist, et saaksime Sulle kõigest lähemalt rääkida.