2023-08-23 14:48:55

Raamatupidaja-palgaarvestaja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu peamisteks ülesanneteks on palgaarvestus (sh haigushüvitised ja puhkusetasud), puhkusereservi arvestus, palgaarvestusega seotud raamatupidamistoimingud ning aruandlus. Lisaks veel palgakannete kontroll ja import raamatupidamisprogrammi ning muud väiksemad jooksvad raamatupidamisalased ülesanded

Ootused kandidaadile

Sul on raamatupidamisalane kõrgharidus ning varasem töökogemus raamatupidaja ning palgaarvestajana. Sa tunned hästi Eesti maksu- ja raamatupidamisalast seadusandlust ning oskad selles osas kolleege nõustada. See töö sobib Sulle, kui oled iseseisev, kiire õppija, täpne ja süsteemne. Oskad oma aega tõhusalt planeerida, oled hea rutiini- ja pingetaluvusega ning teed ladusat koostööd erinevate osapooltega. Sinu töös on vajalik väga hea eesti keele oskus ning suhtlustasandil inglise keele oskus. Sa tunned palgaarvestusprogramme Taavi Palk ja Directo.

Ettevõte pakub

Pakume Sulle huvitavat ja mitmekülgset tööd rahvusvahelises ettevõttes. Oled oodatud ühinema professionaalide meeskonnaga, kus väärtustatakse usaldusväärsust, kliendikesksust, koostööd, uuendusmeelsust ja arengut.