2023-08-23 14:48:55

Psühholoog

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Kooli psühholoogi töö eesmärkideks on haridusasutustes õppivate laste arengu toetamine koostöös lapsevanemate ja haridustöötajatega, kaasates vajadusel teiste erialade spetsialiste. 7. taseme koolipsühholoog hindab laste arengut mõjutavaid tegureid, kavandab ja juhib sekkumisi, töötab koostöövõrgustikus koos teiste erialade spetsialistidega. Korraldab psühholoogiaalaseid koolitusi ja osaleb erialastes uurimusprojektides. Osaleb eriala ja organisatsiooni arendustegevustes..Tutvu meie kooli tegemistega kooli koduleheküljel www.kuristiku.ee

Ootused kandidaadile

Kandidaadilt eeldame erialast kõrgemat haridust ja eesti keele oskust emakeele tasemel. Kasuks tuleb varasem kogemus töös lastega.Koolipsühholoogi töös on olulisel kohal usaldusväärsus, empaatilisus, tolerantsus, pingetaluvus, iseseisvus ja paindlikkus otsuste langetamisel. Oluline on korrektne ja selge eneseväljendus. Kuna töö toimub mitmekesistes, muutuvates olukordades väga erinevate inimestega ,siis isiksuseomadustelt väga head suhtlemisoskust, heatahtlikkust ja rahulikku närvi, valmisolekut meeskonnatööks teiste tugispetsialistidega ja teiste töötajatega. CV ja motivatsioonikiri saata hiljemalt 23.aprilliks 2020.

Ettevõte pakub

Kuristiku Gümnaasium pakub oma töötajatele suurepäraseid sportimistingimusi; osalemist täiendkoolituskursustel; kollektiiviga ühiseid õppekäike ja koolitusi.