2023-08-23 14:48:55

Proviisor või farmatseut apteekrite asendusmeeskonnas

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Südameapteegi professionaalne, pühendunud ja teotahteline asendusmeeskonna proviisor või farmatseut pakub kvaliteetset apteegiteenust meie kliendile just seal apteegis, kus parasjagu apteegitiim abi vajab.

Ootused kandidaadile

Apteekrite asendusmeeskonna proviisor või farmatseut koosneb tugevatest erialastest teadmistest, heast suhtlemisoskusest, huvist uute erialateadmiste vastu, kohusetundest, julgusest, iseseisvusest, huvist paindliku tööaja vastu ning väga heal tasemel eesti ja vene keele oskusest.
Asendusmeeskonna proviisor või farmatseut mõjub Südameapteegile üdini positiivselt. Ta teeb oma tööd südamega ja talle meeldib inimesi neile arusaadavas sõbralikus keeles nõustada. Ta suhtleb vabalt ja julgelt inimestega ning on hea kohaneja erinevates situatsioonides ja apteekides.

Ettevõte pakub

Südameapteek on teotahtlise meeskonnaga kiiresti arenev ettevõte. Proviisorit või farmatseuti ootab Südameapteegis ees ravimite elektrooniline abimees e-proviisor. Proviisor või farmatseut on oodatud kaasa rääkima sortimendi kujunemises ja saab osa Pharma Akadeemia praktilisest koolitusprogrammis. Lisaks saab ta osaleda Eestis toimuvatel erialastel koolitustel. Positiivse kõrvalmõjuna avaldub motiveeriv tulemustasu ja toredad ühisüritused kolleegidega. Südameapteegis töötamine ei asenda tasakaalustatud toitumist ja tervislikke eluviise, kuid toetab neid mitmekülgselt. Südameapteek toetab töötajate sportimist ja tervise eest hoolitsemist. Oma tervise turgutamiseks on võimalik aasta jooksul kasutada 3 tervisepäeva.