2023-08-23 14:48:55

Projektijuht

CVKeskus.ee klient
2500 - 3500 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Peatöövõtja rollis juhtima ehitusobjekte ning nende alltöövõtjaid. Olema leidlik ning oskuslikult juhtida eelarvet, mis tuleb ise koostada eelprojektide põhjal ning tellida vajalikud eriosaprojektid. Tuleb oskuslikult optimeerida ja läbi mõelda lahendused , mis tuleb arutada ja kooskõlastada Tellijaga ja juhatusega, et kõik  osapooled oleks rahul. Orienteeruda tuleb kasumile , kuid samas rõhuda kvaliteedile, mille tulemusel tekib ka tulemustasu. Suhelda tuleb kõigi osapooltega ja leida parimad lahendused nii, et objekt oleks terviklikult graafikus ja kaetud lepingutega korrektselt. Tuleb teostada ajagraafikud koos maksegraafikutega jne. Oskus juhtida ja dokumenteerida terviklikult arendus-ehitusobjekti. Tööülesanded on Objektijuhi ja Projektijuhi vääriliselt ning vajadusel saab toetuda juhatuse liikmetele.    

Ootused kandidaadile

Projektijuhil peab olema kõrgharidus, ehitusalased oskused ja teadmised ning kindlasti kogemused. 

Ehitusjuht 6 või 7 tase , keeled ja ehitusalane haridus tulevad kasuks ning peab olema Autocadi kasutamise keskmine kogemus. 

Ettevõte pakub

Tööaeg võib olla paindlik, motiveeritud tulemustasu. Väljakutse terviklikuks juhtimiseks objektil, mis arendab ja saab panna ennast proovile. Meeldivat kogumust arenevas kinnisvara ettevõttes, mis ise tegeleb peatöövõtuga. Asukoht Tartu või Tallinn.