2023-08-23 14:48:55

Projektijuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Meie arenevas ja uuendusmeelses organisatsioonis ootavad Sind toetuse andmise tingimuste (TAT) projektijuhina ees järgmised väljakutsed:
• viid ellu projekti „Sotsiaalse rehabilitatsiooni pakkumine töövõimereformi sihtrühmale ning raske ja sügava puudega 0–15-aastastele lastele“;
• korraldad planeeritud sotsiaalset rehabilitatsiooni ja arendustegevusi;
• viid läbi erinevaid projektiga seotud analüüse

Ootused kandidaadile

Ootame Sind kandideerima, kui Sul on vähemalt esimese astme kõrgharidus sotsiaaltöö või muu rehabilitatsiooniga seonduval erialal, minimaalselt üheaastane töökogemus ja soovitavalt projektijuhtimise kogemus või kokkupuude rehabilitatsioonisüsteemiga. Oskad väga hästi eesti keelt, mõistad ja räägid hästi vene ja inglise keeles ning kasutad oskuslikult Office’i rakendusi Word, Excel, PowerPoint, Outlook. Väärtustame head eneseväljendus- ja suhtlemisoskust, tasakaalukat lävimist inimestega ning eeldame valmisolekut Eesti-sisesteks lähetusteks.
Töö on tähtajaline kuni 31.12.2022.

Ettevõte pakub

Pakume omalt poolt võimalust valida tulevase töökoha sotsiaalkindlustusameti 17 esinduse hulgast üle terve Eesti. Usume kaasaegsesse paindlikku töökorraldusse ja tagame selle oma töötajatele ka tehniliselt. Meil on 35 kalendripäeva puhkust, haigushüvitis ja suure organisatsiooni hüved ja arenguvõimalused.