2023-08-23 14:48:55

Projekti- ja müügijuht

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Tule löö kaasa projektis "DigiABC - digioskused tööstusesse!" ja anna oma panus, et digitaalsed oskused jõuavad tuhandete tööstussektori inimesteni.

 

DigiABC projekti tulemusel on loodud rahvusvahelise digitaalse kirjaoskuse raamistiku DigiComp baasil põhinev koolitusmudel ja õppekava, koolituse on läbinud 3000 tööstussektoris töötavat inimest, suurenenud on 1000 tööstussektori ettevõtte juhi teadlikkus digitaalse kirjaoskuse vajalikkusest kõigi kutsetasemete lõikes ning vähenenud puuduva või madala digitaalse kirjaoskusega tööealiste inimeste arv Eestis.

 

Sinu peamisteks ülesanneteks on suhelda tööstussektori võtmeisikutega, hoolt kanda müügitegevuse eest ning planeerida koolitusgrupid.

Ootused kandidaadile

Oled sõnaosav ja iseseisev? Sul on ärikliendi müügikogemus ja digimaailmas orienteerud hästi? Sind inspireerivad tulemused ja Sul on soov midagi suurt korda saata? See pakkumine on Sulle!

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume konkurentsivõimelist töötasu, põnevat tööd sõbralikus ja tulemustele orienteeritud meeskonnas, häid sportimisvõimalusi, moodsat kontorit Tallinna kesklinnas ning arenguvõimalusi rahvusvahelises ettevõttes.