2023-08-23 14:48:55

PROFISEGMENDI KATEGOORIAJUHT

Töö kirjeldus

Sinu tulevaseks tööks on profisegmendile suunatud tootekategooriate arendamine ja juhtimine vastavalt ettevõtte üldisele strateegiale ja eesmärkidele; brändi ja/või toodetega seotud projektide juhtimine ning koostöö Baltikumi ja Ukraina turujuhtidega, globaalse turundustiimi, disainiagentuuride ja toodete tehnilise toe üksusega; tootealaste koolituste ettevalmistamine ja läbiviimine; turundus- ja müügitoematerjalide ettevalmistamine; tootekategooria turunduseelarve haldamine; toodetega seotud pretensioonide käsitlemine.

Töökoht asub kas Eestis, Lätis või Leedus, võimalik kasutada Akzo Nobeli kontorit ja teha kaugtööd.

Ootused kandidaadile

Oled sobiv kandidaat kui Sul on kõrgharidus ning varasem töökogemus profisegmendi turunduse-, tootejuhtimise- või müügi valdkonnast globaalsest ettevõttest; teadmised turundusest ja tootejuhtimisest; teoreetilised ja tehnilised teadmised projektijuhtimisest ning eelnev riikideüleste projektide juhtimise kogemus. Sul on hea suhtlemis-, läbirääkimis- ja esinemisoskus ning Sa suudad projektijuhina inimesi innustada ja kaasa tõmmata. Töö eeldab nii meeskonnatööd kui iseseisvust ning oskust oma tegevusi planeerida ja analüüsida ning hoida fookust erinevatel ajakriitilistel projektidel ja tähtaegadel. Tööks on vajalik ladus inglise keele oskus nii kõnes kui kirjas, vene keele oskus heal suhtlustasemel.

Ettevõte pakub

Pakume Sulle mitmeid soodustusi (sporditoetus, talvepuhkus, haiguspäevade hüvitamine jne), tööalaseid arenguvõimalusi suures rahvusvahelises kontsernis.

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: