2023-08-23 14:48:55

Praktikant juhtimiskeskusesse (energiakeskused)

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu praktika eesmärk on:Sinu töö eesmärgiks on toetada meie energiakeskuste (katlamajade) juhtimiskeskuse tööd. Panustad, et tagada klientidele maksimaalne võimalik energiavarustus ning ettevõtte sisene tootmisinfo kiire liikumine ja kvaliteet. Lisaks toetad teiste üksuste töötajaid andmete sisestamisel ja haldamisel ning tutvud ettevõtte energiateenuse erinevate etappide ja objektidega.

Ootused kandidaadile

Edu praktikal tagab:Ootame Sinult omandamisel olevat kõrgharidust soojusenergeetikas, huvi siduda omatulevik energeetika valdkonnaga, head suhtlemisoskust, koostöötahet ja tehnilist taipu.

Ettevõte pakub

Sind ootab: praktika rahvusvahelises kasvavas ettevõttes, huvitavad ja mitmekesised ülesanded ja heal tehnilisel tasemel energiakeskused. Töötad aktiivselt koos ja õpid professionaalsetelt kolleegidelt. Sind ootab arengule suunatud ja toetav töökultuur, suurepärane töökeskkond ning selged praktika eesmärgid. Pakume Sulle tasustatud praktikat ning oled oodatud meie vahvatele meeskonnatöö üritustele!

Advenis saad võimaluse töötada parimate meeskondade ja inimestega. Suhtume kirega pidevalt paremaks saamisesse ja saavutame üheskoos suurepäraseid tulemusi, selleks on meil jõudu ja energiat! Kaasamine ja mitmekesised meeskonnad võimaldavad meil väljakutsete lahendamisel näha erinevaid vaatenurki. Kui kasvame meie, kasvad ja arened sina koos meiega.

Suurepäraste teadmiste toel muudame maailma paremaks paigaks. Vaatame sihikindlalt tulevikku ja oleme veendunud, et igaüks meist on suurepärane - koos oleme veel paremad.