2023-08-23 14:48:55

Portjee-turvamees

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Pakume tööd portjee-turvamehele. Võimalus töötada kas täiskoormusega või osalise koormusega (täiskoormusest vähem töövahetusi). Töökoht sobib üliõpilastele.

Ootused kandidaadile

Sobiv kandidaat on hea võõrkeele- ja suhtlemisoskusega, kohusetundlik , aus, iseseisva mõtlemisega ning orienteeritud kogu meeskonna headele töötulemustele. Soovib olla klienditeenindaja ja igapäevaselt täidab oma tööülesandeid korrektselt, s.t teenindab kliente olenemata päevast ja kellaajast sõbralikult ning viisakalt, tegeleb klientide pagasiga (pagasiruumis), osaleb klientidega seotud probleemolukordade lahendamisel ja seisab hea selle eest, et kliendid tunneks ennast hotellis viibides turvaliselt. Korraldab parkimist hotelli parklakohtadel. Abistab administraatorit klientide teenindamisel ja osaleb konverentsiruumide ettevalmistamisel ning täidab muid jooksvaid ülesandeid. Sobiv kandidaat suudab klientidega suhelda lisaks eesti keelele veel vähemalt ühes võõrkeeles, soovitavalt kahes. On hea pingetaluvusega. On füüsiliselt heas vormis ja korrektse välimusega.

Ettevõte pakub

Kaasaegset töökeskkonda, sõbralikku kollektiivi ja töötulemustest sõltuvat palka.

Lisainfo

Kui soovid kandideerida, siis palun saada hiljemalt 14.aprilliks 2013.a:
* CV koos palgasooviga (brutotasu)
* info kas soovitakse töötada täiskoormusega või osalise koormusega ja kas tööd otsitakse pikemaks perioodiks või ainult suvekuudeks

Vestlusvooruks sobivate kandidaatidega võetakse ühendust e-maili teel.