2023-08-23 14:48:55

Platvormiinsener

Osaline kaugtöö võimalus

Töö kirjeldus

Sinu peamisteks ülesanneteks on Eleringi majutusplatvormide lahenduste välja töötamine, haldamine ja parendamine. Platvormiteenuste üldine haldus ja koostöö teiste IT ning äriüksustega. Kolmanda taseme kasutajatoe pakkumine.

Ootused kandidaadile

Ootame Sind kandideerima, kui omad IT-alast kõrgharidust või vähemalt kolm aastat töökogemust platvormiinseneri, SRE, devops-inseneri või süsteemiadministraatorina. Omad teadmisi sõnumisiinidest (RabbitMQ), monitooringuvahenditest (Prometheus, Zabbix, Grafana), kõrgkäideldavatest ja konteinerlahenduste majutamisest mitmikasukoha paigaldustes. Kasuks tuleb ELK stacki tundmine, skriptimisoskus (Bash, Python) ja kokkupuude Ansiblega. Valdad vabalt eesti keelt kõnes ja kirjas ning inglise keelt suhtlustasandil. Oled kohusetundlik, hea suhtleja ja suudad töötada nii iseseisvalt kui ka meeskonnas.

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume huvitavat ja mitmekesist tööd ettevõttes, mis väärtustab vaimset ja füüsilist heaolu ning tasakaalustatud töö- ja eraelu. Selleks võimaldame kolm lisapuhkuse päeva aastas ning seitsme kalendripäeva pikkust tasustatud talvepuhkust. Tagame kaasaegse töökeskkonna ja paindliku töökorralduse, koolitus- ja arenguvõimalused, ühtehoidva ja toetava meeskonna ning toredad ühised traditsioonid.

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: