2023-08-23 14:48:55

PHP arendaja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Peamiselt projektipõhine PHP/SQL ja JavaScript erineva keerukusastmega äritarkvara rakenduste loomine ning täiendamine vastavalt lähteülesandele. Andmebaaside projekteerimine ja olemasolevate baaside täiendamine, olemasolevale raamistikule uute moodulite lisamine ja täiendamine.

Ootused kandidaadile

Me tahame, et sa oleksid oma töös edukas ja et sinu tehtust saaksid tunda rõõmu nii meeskonnaliikmed kui kliendid. Selleks on vajalikud mitmed oskused ja kogemused:
- programmeerimise keeled PHP ja JavaScript
- SQL'i ja MySQLis töötamise kogemus
- varasem veebi- ja andmebaaside arendamise kogemus
- Ajax ja OOP lahenduste loomine
- head teadmised ja kogemused HTML'ist, CSS-isr ja XML'ist.

Ootame sinult ka aktiivset ja loovat panustamist olemasolevate ja uute lahenduste kujundamisel. Sa pead olema valmis vajadusel kiirelt reageerima probleemide edukaks lahendamiseks.

Ettevõte pakub

Me oleme kasvav väikeettevõte, kuid meie ambitsioonid ja visioon on hiiglaslikud.
Sa saad loovalt läheneda ja kaasa rääkida uue põlvkonna juhtimistarkvara kujundamisel. Me oleme oma tegemistes väga paindlikud ja väärtustame seda, et meeskonnaliikmena tunned end vajalikuna ning igas mõttes tasakaalus.
Me ei paku pudrumägesid ega piimajõgesid, me lihtsalt tahame, et sa näeksid end õiges kohas ja õiget asja tegemas ning et sinu loodust saaks väärtus väga suurele hulgale inimestest.

- saad töötada kodukontoris või kusiganes tunned end hästi,
- saad valida sulle sobiva töökoormuse,
- tulemuspõhist tasu,
- pikaajalist koostööd.

Lisainfo

Kontakt telefon: 5210194