2023-08-23 14:48:55
Pesaleidja Loomakliinik OÜ

Pesaleidja Loomakliinik OÜ tööpakkumised

Tööpakkuja tutvustus
2
Töötajate arv
770
Vaatamised
Pesaleidja Loomakliinik OÜ on Eestis ainulaadne heategevuslik kliinik.

Lisaks Pesaleidja MTÜ-le ja teistele varjupaikadele soodushindade pakkumisele, annetatakse Pesaleidja kliiniku kasumilt osa Pesaleidja MTÜ-le. Niiviisi on kõigil loomaomanikel lihtne võimalus ka annetust tegemata toetada kodutuid loomi - ravides oma lemmikut Pesaleidja kliinikus.

Samuti tehakse soodustus ka Pesaleidjast looma adopteerinud peredele, kes saavad oma adopteeritud loomaga kliinikut külastada ja ka seeläbi teisi kodutuid loomi toetada. Lisaboonusena on meie kliiniku veterinaarid Pesaleidja loomade ravilooga kursis ning nii välistame topeltanalüüside ja -uuringute tegemise.

Pesaleidja loomakliiniku asutajatel on 12-aastane kogemus 6000 kodutu ja kehvadest tingimustest tulnud haigete loomade ravimisega Eesti erinevates loomakliinikutes. Olles kursis nii veterinaarkliinikute hindade kui ka majanduslikel põhjustel veterinaarabita jäänud loomadega, on soov avatava loomakliinikuga seda suurt probleemi parandada.

Ainulaadse kliinikuna Eestis pole Pesaleidja Loomakliiniku eesmärk kasumi teenimine, vaid soov pakkuda teenust varjupaikadele, kellel vastasel juhul poleks võimalik oma loomadele veterinaarteenust võimaldada.

Tulevikus on plaan asutada ka fond majanduslikult raskes seisus perede loomade ravimiseks, et pakkuda võimalust ka nende loomade raviks, kes toetuseta arstiabita jääksid. Pesaleidja Loomakliinikus ei anta hinnanguid seni majanduslikel või teistel põhjustel ravita jäetud loomade omanikele, vaid soovime neid loomi aidata nii palju kui võimalik.