2023-08-23 14:48:55

Personalispetsialist

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sellel ametikohal on Sul võimalus anda hoogu juurde Eesti ühe juhtiva toiduainetööstuse personalitiimile. Sinu peamisteks ülesanneteks on töösuhte administreerimine ja personalidokumentide vormistamine, andmebaaside haldamine ja korrashoid, tööpakkumiste koostamine ja töötajate leidmine, töötajatele suunatud arengutegevuste organiseerimine ning palga- ja puhkusearvestus.

Ootused kandidaadile

Sobid meie sihikindlate tegijate hulka, kui tunned ennast hästi töösuhetega seotud ja värbamisvaldkonnas ning naudid tööd inimeste ja andmetega, tunned palgaarvestuse põhimõtteid ning oled töös iseseisev ja täpne, oskad suhelda kolleegidega vene ja inglise keeles ning valdad ka eesti keelt.

Ettevõte pakub

Pakume Sulle sooja ja toetavat ettevõttekultuuri ning inspireerivat tööd. Töökohta, kus arendad oma oskusi, tehes sisukat ja tänuväärset tööd. Tervise edendamise võimalust oma soovidele läbi Stebby süsteemi ning täiendavat talvepuhkust, et saaksid aega iseendale ja lähedastega veeta. Tagame Sulle selleks parimad tingimused ning lisahüvede paketi. Töökoht asub Laeva meiereis, võimaldame tasuta transpordi Tartust.