2023-08-23 14:48:55

Personalispetsialist

CVKeskus.ee klient

Job Description

Kandideeri kindlasti, kui Sulle pakub rõõmu:
- võimalus panustada töösuhete haldamisse (mh lepingute vormistamine, muutmine, lõpetamine ja üles ütlemine; personaliandmete, puhkuste, töövõimetuste vms haldamine) ning tööohutus- ja töötervishoidu (mh tervisekontrollide planeerimine; esmaabiandjate ja töökeskkonnavolinike valimiste eestvedamine; riskianalüüside läbi viimine);
- koostöö ja igapäevane suhtlus nii ärijuhtide kui ka personaliosakonna kolleegidega;
- võimalus panustada oma ideede ja lahendustega personalivaldkonda tööprotsesside parendamisse ja osaleda erinevates projektides ja töögruppides.

Kandideerimiseks saada palun oma CV koos palgasoovi ja lühikese kaaskirjaga, kus vastad küsimusele „Milliseid piiranguid seavad ja võimalusi loovad Omniva väärtused personalispetsialisti igapäevatöös?“.

Requirements

Meid rõõmustaks, kui Sinul on:
- Omniva töötaja DNA, sest Omniva väärtused on ka Sinu väärtused;
- süsteemne mõtlemine ja oskus märgata detaile, sest vastutad nii personalialase dokumentatsiooni kui töötajate andmete korrektsuse eest;
- soov töötada personalivaldkonnas ning Sul on varasemast erialane haridus, praktika- või töökogemus;
- oskus suhelda kolleegidega vene ja/või inglise keeles, valdad vabalt ka eesti keelt.

Company offers

Sind rõõmustab meie juures:
- suurepärane võimalus töötada iseseisvalt, kuid teha igapäevaselt koostööd oma ala parimatega;
- toetav, uuendusmeelne ja arengule suunatud meeskond;
- hüved nagu 5-päevane lisapuhkus, haigushüvitis, ühisüritused, mitmed soodustused ning kindlasti ka suurepärased võimalused sportimiseks ja terviseedendamiseks.

…rõõm peitub aga paljus enamas nagu hea tervis, hobid ning pereringis veedetud aeg. Sellepärast oleme Omnivas loonud kõiki neid olulisi väärtusi hindava töökeskkonna, kuhu Sind ootame.