2023-08-23 14:48:55

Personalispetsialist (osaline tööaeg)

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Südameapteegi personalispetsialist vastutab Südameapteegi personalidokumentide koostamise, haldamise ja arhiveerimise eest. Personalispetsialist koostab aruandeid ja on töösuhete valdkonnas kontakt ametiasutustele. Personalispetsialist toetab ka värbamisprotsessi.

Ootused kandidaadile

Ootame pühendunud, laia silmaringiga ja väga hea suhtlemisoskusega ning head huumorit mõistvat inimest, kes oskab oma tööülesandeid ja -aega planeerida nii, et kõik vajalik eesmärkide saavutamiseks saab tehtud.
Personalispetsialist sisaldab hea annuse haridust, kahekordse koguse täpsust ja korrektsust ning kogemust töösuhete ja tööõiguse valdkonnas. Korralikus koguses orienteeritust lahendustele ja soovi rääkida kaasa ettevõtte personali valdkonna küsimustes.

Ettevõte pakub

Töökohaga käib kaasas korralik motivatsioonipakett ja ilusa vaatega avar kontor moodsas tervisekeskuses. Sageli esineb hoolitsemist sinu heaolu ja tervise eest - tasuta kohv, jäätis ja puuviljad, toredad meeskonnaliikmed, eriti äge personalitiim ning sisukad meeskonnaüritused. Sinu areng on toetatud läbi erialaste koolituste. Kontorisse ei ole ole keelatud kaasa võtta lapsi.