2023-08-23 14:48:55

Perevanem Põltsamaa SOS Lastekülas

Töö kirjeldus

Perevanema tööst:
- Perevanemana korraldad sa 4-6 lapse igapäevast elu luues neile positiivse turvalise ja arengut toetava koduse kasvukeskkonna.
- Sa kaasad lapsi erinevatesse kodustesse tegevustesse – ühiselt hoitakse korras pere kodu, ostetakse toiduained ja valmistatakse söök, pestakse pesu jms. Perevanemana juhendad, suunad ja toetad sa laste õpinguid ning nende arengut. Lisaks vastutad sa ka laste tervise hoidmise eest. Koos lastega planeeritakse vaba aja veetmist, sh külastatakse erinevaid kultuuri- ja spordisündmusi ning käiakse perepuhkustel.
- Oled perevanemana edukas, kui hoolid lastest ning sul on tugev tahe pühenduda ja panustada vanemliku hooleta jäänud laste arengusse ja heaolusse. On oluline, et usud headuse, hoolivuse, pühendumise ja järjepidevuse mõjusse muutuste saavutamisel.

Töö tegemise asukoht ja aeg:
Perevanemana elad sa koos oma pere lastega Põltsamaa Lastekülas asuvas peremajas. Sinu tööaeg on 20 ööpäeva kuus (üldjuhul järjestikused päevada).

Ootused kandidaadile

- Omad vähemalt keskharidust ja oled vähemalt 25-aastane;
- valdad eesti keelt;
- sul on lastega tegelemiseks sobilikud isikuomadused;
- oled pühenduv, vastutustundlik ja usaldusväärne;
- kandideerimisel tulevad kasuks eelnevad (töö)kogemused laste ja noortega (näiteks õpetaja, tugiisik, eripedagoog, sotsiaalpedagoog, psühholoog vmt) ning juhiloa olemasolu.

Ettevõte pakub

- Tähenduslikku tööd ja stabiilset töösuhet;
- toimetulekut toetavaid koolitus- ja arenguvõimalusi ning professionaalset tugimeeskonda;
- supervisiooniteenust;
- tervise- ja spordikulude toetust Stebby keskkonnas;
- erinevaid toetusi isiklike elusündmuste puhul;
- õnnetusjuhtumikindlustust, transporditoetust, ühisüritusi.

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: