2023-08-23 14:48:55

PEATÖÖVÕTU MÜÜGIJUHT

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Oled sobiv kandidaat, kui omad ehitusalast haridust ja eelnevat töökogemust ehitussektorist. Me arvame, et väga hästi sobiks see töö ehituse objekti- või projektijuhile või kinnisvarasektoris töötanud inimesele, kes soovib valdkonnas toimetada veidi teise nurga alt ning tunneb, et ta võiks anda oma panuse ning aidata tellijat sobivaima peatöövõtu lahenduse formuleerimisel.

Ootused kandidaadile

Maailmavaatelt peaksid Sa olema optimist ja lahenduste leidmisele orienteeritud. Eelarvestamise võimekus on vajalik, kuid loomulikult on suuremate mahtude kokkupanekul Sulle abiks eelarveosakond. Hea inglise või vene keele valdamine on suureks plussiks.

Ettevõte pakub

Mapri pakub Sulle suurepärast võimalust areneda ja kasvada koos ettevõttega. Antud ametikoht võimaldab Sul palju liikuda ja Sa saad ise oma tööaega planeerida. Sisse-elamisel on Sulle abiks kogenud müügijuht ja teised tublid ning toredad kolleegid. Tööprotsessid on paigas, midagi ise leiutama ei pea. Lisaks juhtkonna toetus. Loomulikult tagatakse Sulle töö tegemiseks vajalikud vahendid, ametiauto ning vähemalt ehituse projektijuhi tasemel motivatsioonipakett.
Töötamise asukohaks saad valida kas Tallinna või Tartu kontori.