
köögitöö korraldamine ja meeskonna juhtimine;
uute retseptide väljatöötamine ja müügi suurendamine;
nädalamenüü koostamine;
kauba tellimine ja inventuuri läbiviimine;
uute töötajate väljaõpetamine ja juhendamine.
koka eriharidus või vähemalt 3-aastane töökogemus vastutava koka/peakoka ametikohal;
meeskonna juhtimisoskus, iseseisev mõtlemine, kohusetundlikkus;
eesti keele oskus, kasuks tuleb ka vene keele oskus;
hea arvutikasutamisoskus, kalkuleerimisoskus.
sõbralikku töökollektiivi ja kaasaegseid töötingimusi;
arenemisvõimalusi suures rahvusvahelises organisatsioonis;
motiveerivat töötasu;
ettevõttepoolseid soodustusi.
Otsime peakokka Viru Keskuse Daily Specialisse:
Tööaeg: E-R 07.30 - 16.00 (võib ka veidi hiljem, oleneb tööjaotusest)
Baltic Restaurants Estonia alustas oma tegevust Eestis 1993. aastal. Peamine äritegevus on seotud igapäevase personali- ja õpilastoitlustusega ning kaubanduskeskuste kohvikutes opereerimisega. Lisaks pakume oma klientidele ka catering teenust. Oleme arenev toitlustusettevõte, mis vastavalt oma teeninduspõhimõtetele pakub oma klientidele lihtsust ja kindlustunnet läbi kvaliteedi ja efektiivsuse. Meie tegutsemise põhimõtted on: • kliendi rahulolu • toidu kvaliteet • sortimendi mitmekesisus • tervislikkus. Hetkel töötab Baltic Restaurants Estonia AS's üle 400 inimese ning pakume oma teenust 63 erineval aadressil üle Eesti.