
Kutsekooli uue ühendatud õppe- ja õpilasrestorani peakokk, restoranide töö organiseerimine, menüü koostamine, koostöö teenindusürituste (õppe-catering) korraldamine koos õppemeistrite, teenindusjuhi, teiste allüksuste ja õpilastega. Päevane töö, üldjuhul tööaeg va cateringide puhul 8.00-16.30.
erialane (kõrg)haridus ja arvestatav töökogemus a la carte kokana
eesti keele oskus kõrgtasemel ja vene keele oskus kesktasemel (suhtlemine eesti ja vene emakeelega õpilastega)
lahenduskeskne mõtlemine, meeskonnatöö- ja enesejuhtimisoskused
valmisolek panustada kooli õppetegevuse mitmekesistamiseks läbi oma töö
kaasaegset õppekeskkonda
arenemisvõimalusi
eneseteostust
koolitust
mitmekülgset tööd
Otsime peakokka lapsehoolduspuhkuse asendamise ajaks.
Tööle asumise aeg 21 august 2013