
Peakoka töö eesmärk on toitlustusalase tegevuse juhtimine ja edasiarendamine, sh menüü koostamine, vajalikud kalkulatsioonid, toitude ning jookide valmistamine, serveerimise korraldamine. Toitude valmistamine toimub Taevaskoja külas asuvas puhkekeskuse köögis ja vajadusel ka teistes majades.
Toidu valmistamine toimub enamasti nädalavahetusel, kõrghooajal nädala sees. Ettevalmistustööd nädala sees. Kõrghooajal töö graafiku alusel madalhooajal vastavalt tellimustele.
Haridus: Keskharidus ja sellele lisanduv kutsealane ettevalmistus.
Isiksuse omadused: füüsilise koormuse taluvus, kiirus ja liigutuste hea koordinatsioon, loogiline mõtlemine, värvi-, maitse- ja lõhnataju, kohanemisvõime, pinge- ja stressitaluvus, teenindusvalmidus, viisakus, tähelepanelikkus, suhtlemisvalmidus, koostöövalmidus, vastutusvõime, usaldatavus, korrektsus, kohusetunne, enesedistsipliin, loovus, säästlikkus, arenemisvalmidus.
Konkurentsivõimelist palka, innovaatilist töökeskkonda, vaheldusrikast tööd, asjalikku ja sõbralikku kollektiivi. Isikliku auto kasutamise võimalus, kuna põhiköök asub Taevaskoja külas Põlvamaal Tartust ca 39km, Põlvast 8km.
Lisaks püsikohaga peakokale pakume tööd ka hooajakokkadele suveks (noortelaagerid ja firmade suvepäevad)
Taevaskoja Turismi– ja Puhkekeskus AS on aastast 1995 tegutsev ettevõte. Haldame nelja maja kolmes kompleksis: Mammaste Tervisespordikeskus, Taevaskoja Seminarimaja ja Laagrimaja, Saarjärve Puhkemaja. Oleme Põlvamaa üks suurimaid turismiettevõtteid, kelle põhilisteks tegevussuundadeks on majutus koos toitlustusega ning aktiivne puhkus.