https://www.cvkeskus.ee/432857

Leidsid aegunud tööpakkumise

Vaata hoopis uusi tööpakkumisi Sinu valdkonnas!

Värsked tööpakkumised

Peakokk

FIRMA NIMI PEIDETUD

Tööpakkumine on aegunud!

Tööpakkumise number 432857

Tööpakkumise number

432857

Töö kirjeldus

• kõrgetasemeliste roogade valmistamine
• köögi töö igapäevane korraldamine
• optimaalsete töögraafikute koostamine
• köögieelarve koostamine koostöös juhtkonnaga
• köögikauba- ja kuluvahendite tellimine
• inventuuride tegemine, aruandluse pidamine
• menüüde ja pakettide koostamine koostöös juhtkonnaga
• laoprogrammi igapäevane kasutamine


Nõudmised kandidaadile

• eelnev töökogemus köögi juhina
• eesti ja inglise keele oskus kõnes
• positiivsus ja hea suhtlemisoskus
• lao- ja kassaprogrammide tööpõhimõtte tundmine
• iseseisev mõtlemis- ja tegustsemisoskus, otsustusjulgus
• inimeste juhtimise ning ülesannete delegeerimise oskus
• valmisolek vajadusel töötada ka õhtustel aegadel ja nädalavahetustel
• teenindusvalmidus, pingetaluvus ja hea meeskonnatöö oskus
• tahe ennast arendada ja uues väljakutses proovile panna


Ettevõte pakub

• motiveerivat töötasu
• sõbralikku ja abivalmis kollektiivi
• kvaliteetset töökeskonda (uus kaasegne köök ning olmeruumid)
• karjääri- ning eneseteostamise võimalust


Asukoht:
Pärnu, Pärnumaa
Töö tüüp:
täistööaeg, palgatöötaja
Kuulutus aegub:
24. august 2016
Kuulutus sisestati:
25. juuli 2016

FIRMA NIMI PEIDETUD

Mon Ami on restoran Pärnu vanalinnas, stiilse ja hubase Frost Boutique Hotelli kompleksis. 1705 aastal ehitas selle hoone kaupmees ja kuninglik postmeister Joachim Frost. Sellest ajast on säilinud hoone sisekujunduses eksponeeritud mantelkorsten ning rohked puitdetailid. Ruumides on palju avarust, kodust hubasust ning ka luksust. Külmal ajal võtab meie külalisi vastu elava tulega kamin. Hoovis on privaatne suveterrass, kus saab nautida klaasikest veini või tassi kohvi.

Kuni 50 kohaga restoran Mon Ami ootab külalisi nii hotellist, Pärnu linnast, kui ka kaugemalt. Pakume tervislikku ja mitmekülgset toitu. Toorained on värsked ning menüü jälgib võimalikult palju hooaega. Rõõmu ja uhkusega räägime, kust on pärit meie värske kala, millistel niitudel sõi lammas või millist jahu kasutame väikeses pagaritöökojas. Taldrikul on kõik detailideni läbi mõeldud ja kaalutletud. Lisaks maitseelamusele pakume restoranielamust ka silmadele.

Järgime kirge hea toidu vastu. See kirg on tekkinud meie positiivsetest elamustest ja kogemustest üle maailma. Mon Ami on köök, millel on lai silmaring. See köök tahab areneda ja uusi maitseid ning elamusi luua. See on ambitsiooniga köök.

Vaata lisaks: http://www.monami.restaurant