2023-08-23 14:48:55

Peakokk (Hestia Hotel Strand)

Hestia Hotel Strand on omanäoline merevaatega hotell Pärnus, ranna vahetus läheduses. Hestia Hotel Group opereerib kaheksat hotelli Eestis ja kahte Lätis.

Töö kirjeldus

Pakume suurepärast eneseteostusvõimalust ambitsioonikale kokale, kelle peamiseks tööülesandeks on hotelli restorani köögitöö planeerimine ja juhtimine. Peakokana vastutad köögi sujuva toimimise eest, koostad uusi retsepte ja menüüsid, kontrollid nende korrektset täitmist ning suhtled tarnijatega (s.h kulude jälgimine ja optimeerimine). Peakokana on Sinu ülesandeks ka köögipersonali valimine, koolitamine ja juhendaminel töö kõikides etappides. Eriti abitsioonikale kokale pakume võimalust juhtida kahe hotelli kööki.

Ootused kandidaadile

Sobid suurepäraselt, kui toiduvalmistamine on Sinu kirg, mis paneb silmad särama. Oled täis indu ja tegutsemistahet, Sul on varasem töökogemus vanemkokana/peakokana ning oled ennast tõestanud köögimeeskonna efektiivsel juhtimisel. Oled loominguline, täpne, vastutustundlik ning tuled hästi toime ka pingelistes olukordades.

Ettevõte pakub

Omalt poolt pakume Sulle huvitavat tööd, kindlat töötasu, toetavat meeskonda, tasuta vee- ja saunaspaa külastusi ja mitmeid teisi oma töötaja soodustusi. 

Teistele pakkusid huvi veel ka need tööpakkumised: