Peamine tööülesanne on kvaliteetse toidu valmistamine hotelli mitmekülgses konverentsikeskuses.
+ Konverentsikeskuse köögi juhtimine, sh uute menüüde loomine.
+ Toorainekulude analüüs ja planeerimine.
+ Toiduohutuse nõuete täitmine osakonnas.
+ Meeskonna töö planeerimine ja juhtimine.
Sul on Chef de Cuisine ametikogemus ja oskused suurte ürituste toitlustamisel.
+ Juhtimisoskus, positiivne suhtumine ja lahenduskeskne lähenemine.
+ Räägid hästi eesti ja inglise keeles, muude keelte oskus tuleb kasuks.
+ Huvi uute ideede katsetamiseks ja enda proovile panemiseks.
Töökohta klientide poolt hinnatud rahvusvahelises ettevõttes.
Ettevõttepoolseid omatöötaja soodustusi ja sportimisvõimalust.
Staažist tulenevat lisapuhkust ning täiendavat tervisekindlustust.
Lisaks võimalust täiendada Academy Accor õppeprogrammide kaudu
ning võimalust areneda ülemaailmses hotelliketis.
KUI TUNNED END ÄRA
Saada oma CV hr.tallinn(ät)swissotel.com
Küsimuste korral helista Elenale 5308 9573
Palun sisesta siia oma küsimus. Küsimus ilmub tööpakkumisel nähtavale kohe, kui tööpakkuja on sellele vastanud. Sinu e-maili aadress jääb seejuures tööpakkumise vaatajatele varjatuks.
NB! Tegemist on avaliku päringuga. Küsimused-Vastused on nähtavad kõikidele CV Keskuse kasutajatele ja võivad olla leitavad otsingumootorite kaudu.
Lisame kirja lõppu automaatselt lingi tööpakkumisele.