2023-08-23 14:48:55

PEAKOKK (Chef de Cuisine Banqueting & Breakfast)

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Peamine tööülesanne on kvaliteetse toidu valmistamine hotelli mitmekülgses konverentsikeskuses.

+ Konverentsikeskuse köögi juhtimine, sh uute menüüde loomine.

+ Toorainekulude analüüs ja planeerimine.

+ Toiduohutuse nõuete täitmine osakonnas.

+ Meeskonna töö planeerimine ja juhtimine.

Ootused kandidaadile

Sul on Chef de Cuisine ametikogemus ja oskused suurte ürituste toitlustamisel.

+ Juhtimisoskus, positiivne suhtumine ja lahenduskeskne lähenemine.

+ Räägid hästi eesti ja inglise keeles, muude keelte oskus tuleb kasuks.

+ Huvi uute ideede katsetamiseks ja enda proovile panemiseks.

Ettevõte pakub

Töökohta klientide poolt hinnatud rahvusvahelises ettevõttes.

Ettevõttepoolseid omatöötaja soodustusi ja sportimisvõimalust.

Staažist tulenevat lisapuhkust ning täiendavat tervisekindlustust.

Lisaks võimalust täiendada Academy Accor õppeprogrammide kaudu

ning võimalust areneda ülemaailmses hotelliketis.

 

KUI TUNNED END ÄRA

Saada oma CV hr.tallinn(ät)swissotel.com

Küsimuste korral helista Elenale 5308 9573