Töö kirjeldus
Põhilised tööülesanded:
Hotelli konverentsikeskuse ja hommikusöögi köögi juhtimine
Uute menüüde loomine
Toorainekulude analüüs ja planeerimine
Toiduohutusest tulenevate nõuete täimine osakonnas
Meeskonna töö planeerimine ja juhtimine
Ootused kandidaadile
Sinu kogemused ja oskused:
Töökogemus Chef de Cuisine ametikohal ja suurte ürituste toitlustuskogemus
Juhtimisoskus ja positiivne ning lahendustele suunatud suhtumine
Hea eesti ja inglise keelte oskus
Soov katsetada uusi ideid ja panna ennast proovile
Ettevõte pakub
Meiega saad:
Töötada rutiinivabas ja sõbralikus keskkonnas – ükski päev ei ole sama!
Väljendada oma loomingulisust ning olla osa rahvusvahelisest meeskonnast
Kasutada omatöötaja soodustusi
Täiendada ennast Academy Accor õppeprogrammide kaudu ning areneda ülemaailmses hotelliketis.
Kõlab huvitavalt?
Saada oma CV ning küsimuste korral julgelt helista Elenale 53089573.
Sobivate kandidaatidega võtame kindlasti ühendust!