2023-08-23 14:48:55

Pakume tööd Tehnikule

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Üks meie olulisi turge on Eesti, kuhuvajame juurde hooldustehnikut.Sa liitud meie hooldustiimiga, kus on üle 20 tehniku Soomes ja 7 Baltikumis, millest 5 Eestis. Sinu kohustusteks onrevolverstantside, laserseadmete japainutuspinkide paigaldus ning hooldusjaremonditööd. Peamiselt tuleb ringi liikuda Eestis, kuid võimalikud on ka koolitused või lähetused Baltikumis ning mujal maailmas.

Ootused kandidaadile

Selles ametis on edukas automaatika-jaelektrialase algkoolituse, mehhaanilisekoostamisoskuse ning vigade otsinguksanalüütilise mõtlemisega inimene. Lisaks eesti keelele on vajalik kaigapäevane inglise ja/või soome keeleoskus. Abiks on ka vene keele teadmised. Vajalikud on ka B-kategooria juhiload.

 

Sinu elukoha asukoht ei ole takistuseks kuna kliente leidub üle Eesti.

Ettevõte pakub

Firma pakub: Pakume konkurentsivõimelist töötasupaketti ja huvitavat tööd tipptasemel tehnikaga.

 

Lisainfo: Su ülesandeks on klientide juures Finn-Power ja Prima Power seadmete eesthoolitsemine. Suur osa tööaega möödub erinevate klientide juures.


Töö asukoht: Tööpiirkonnaks on kogu Eesti, kuigi enamus kliente asub Põhja-Eestis, on ka mitmeidLõuna-Eestis ning ka Lääne-Eestis. Võimalikud koolitused ja lähetused välisriikidesse.

Tööleasumise aeg: Vastavalt kokkuleppele

Töö: Täistööaeg

Kontaktid:
Kirjalik avaldus ja CV saata E-postiga: ahto.kingsepp(at)primapower.com

Kontaktisik: Ahto Kingsepp
Kontakttelefon: +372 56472597