Töö kirjeldus
Kokk-juhataja töö eesmärk on planeerida ja korraldada köögitööd, juhtida ja juhendada meeskonda, vastutada filiaali sujuva töökorralduse eest.
Koka töö eesmärk on valmistada maitsvat ja tervislikku sööki vastavalt menüüle ja retseptidele, pidades kinni ajast, tehnoloogiast ja kogustest.
Klienditeenindaja töö eesmärk on klientide professionaalne teenindamine, arvestades klientide soovidega ning hoides samal ajal puhtust nii töökohal kui ka teenindussaalis.
Abitöölise töö eesmärgik on erinevate abitööde teostamine köögis, nõudepesus ja teenindussaalis.
Ootused kandidaadile
-
NÕUDMISED KANDIDAATIDELE:
- Eelnevat töökogemust samal erialal vähemalt 1 aasta
- Eesti keele oskus
- Hea aja planeerimine, meeskonnas töötamise oskus, positiivne suhtumine, puhas, kiire ja kohusetundlik
Ettevõte pakub
- Peresõbralik tööaeg E-R 07:00-15:30; 06:30-12:30
- Ametlik ja õigeaegne töötasu
- Täiendav tervisekindlustus või soodustused sportimiseks (Stebby)
- Soodne omapere toitlustus
- Ühisüritused