Töö kirjeldus
Koka töö eesmärk on valmistada maitsvat ja tervislikku lõunasööki vastavalt menüüle ja retseptidele, pidades kinni ajast, tehnoloogiast ja kogustest.
Kokk mõtleb majanduslikult, hoiab oma töökoha puhtana, oskab planeerida enda aega. Kokk vastutab kauba tellimise, valmistatud toidu koguste ja tooraine efektiivse kasutamise eest. Hoiab kinni hügieenireeglitest ning täidab enesekontrolliplaani.
Ootused kandidaadile
- Varasem töökogemus kokana vähemlt 1 aasta
- Võime töötada kiiresti muutuvas keskkonnas
- Eesti keele oskus kõnes ja kirjas
- Teadmised toidu nõuetekohasest käitlemisest ja sanitaartingimustest
Ettevõte pakub
- Peresõbralik tööaeg E-R 06:00-14:30, L-P ja riigipühad vabad
- Soodne omapere toitlustus
- Ametlik ja õigeaegne töötasu
- Täiendav tervisekindlustus või soodustusi sportimiseks (Stebby)
- Ühisüritused