2023-08-23 14:48:55

Päästekorraldaja

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Tere


Mina olen Irys. Häirekeskuse päästekorraldaja. Mina olen see, kes vastab sulle siis, kui sa vajad väga abi ja helistad hädaabinumbrile 112. Minu ülesanne on sind selles keerulises ja hirmutavas olukorras aidata. Sind empaatiliselt, rahustavalt ning väga tähelepanelikult kuulata. Ma pean mõistma, mis on juhtunud, millist abi sa vajad ning vajadusel kiiresti saatma sulle appi kiirabi, politsei või pääste. Koos kolleegidega teeme seda aastas miljon korda.
Ma pean oskama sind aidata nii eesti, vene keeles kui ka vahel inglise keeles. Ma pean olema valmis töötama öösel ning kuni 12 tundi järjest.

Ootused kandidaadile

Miks ma seda teen?


Ma tahan teha tööd, mida on inimestele väga vaja, mis nõuab minult pidevalt õppimist ja silmaringi laiendamist.
Ma tahan peale igat tööpäeva minna koju tundega, et olen olnud kasulik ja teinud mitu olulist heategu neile, kes seda sellel hetkel on hädasti vajanud. Töötan meeskonnas, kus minu juht ja kolleegid on valmis alati toetama. Nad
on asjatundlikud, kiired ja inimlikud. Ma tahan töötada organisatsoonis, mis toetab minu füüsilist ja vaimset tervist ning võtab ette toredaid ühiseid üritusi. Mul on vabadus töötada nii Tallinnas, Tartus, Pärnus kui ka Jõhvis. Puhata 35 päeva aastas on ka mõnus.


Kas sa tunned, et päästekorraldaja töö on sinu tulevik?


Kui nii, siis palun tule mulle kolleegiks.

Ettevõte pakub

Tule õpi päästekorraldajaks


Päästekorraldajaks saad õppida Sisekaitseakadeemias, kus kümnekuuse õppe ajal saad tasuta majutuse ühiselamus, stipendiumi ja prii söögi kolm korda päevas.
Avalduse saad esitada vastuvott(ät)sisekaitse.ee kuni 29. juunini. Rohkem infot päästekorraldaja töö ja Häirekeskuse kohta leiad www.112.ee või võta ühendust meie personaliosakonnaga cv(ät)112.ee.