2023-08-23 14:48:55

OSTUSPETSIALIST

CVKeskus.ee klient
1100 - 3000 €/kuus Bruto
CVKeskus.ee Värbamisagentuuri kliendiks on ettevõte Metsamõisnik, kelle eesmärk on saada järgmise viie aasta jooksul Võru maakonna suurimaks metsamajandus ettevõtteks. Tänu hüppelisele kasvule viimase kahe aasta jooksul otsitakse oma meeskonda lahtise mõtlemisega, ambitsioonikaid ja arenguvõimelisi liikmeid.

Eristume konkurentidest oma personaalse teenuse sisuga, mis keskendub eeskätt kliendi soovidele. Meie jaoks on oluline, et lisaks raieprojektide koostamisele, maatulundusmaa väärindamisele ja metsahaldusele suudaksime luua maaomanikule kogemuse, mis loob omavahelise usalduse edaspidiseks koostööks. Metsamõisnik eripäraks on kaasaegne lähenemine metsamajandusele, kus osa meie missioonist on mitte ainult ettevõtte majanduslik kasv, vaid keskkonna ja loodusvarade jätkusuutlik säilitamine maaomanikule ning tulevastele põlvedele.

Lisainfo: https://metsamoisnik.ee/

Töö kirjeldus

  • Lood koostöö suhteid era- kui ka äriklientidega;
  • Konsulteerid ning koostad vajalikke strateegiaid ja projekte kliendi huvidest lähtuvalt metsanduse valdkonnas;
  • Organiseerid ning suhtled nii riiklike- kui ka eraasutustega vormistamaks raie ja kinnistu ost-müük projekte;
  • Koostöös meie spetsialistidega viid läbi kinnistute tehnilisi analüüse ja koostad raie- ning lepinguprojekte.

Ootused kandidaadile

OSTUSPETSIALISTI peamiseks töövahendiks on suhtlusoskus, kuid lisaks sellele on veel hulgaliselt märksõnu, mis üht head läbirääkijast kolleegi kirjeldada võiksid – avatud suhtleja, julge ja enesekindel, tulemustele orienteeritud ja lahtise mõtlemisega. Kasuks tuleb kindlasti varasem kogemus projektide haldamises ja läbiviimises ning müügi kogemus.

Ostuspetsialist peaks olema valmis oma kogemusi ja teadmisi täiendama ning osa võtma regulaarsetest koolitustest, kus oma ala parimad teevad nii väliõppeid raieprojektidel ja metsades kui ka majasiseseid kursuseid.

Ettevõte pakub

Tagame iganädalased koolitused ning täiendõpped nii majasiseselt kui ka väliselt. Hoolitseme, et Sinu sisseelamine meie ettevõttesse on sujuv ja kiire. Meie jaoks on oluline, et iga meeskonna liige omab võimalust kontrollida oma töötasu ja saada õiglaselt tasustatud vastavalt oma panusele. Sellest tulenevalt pakume konkurentsivõimelist baastasu ja lisaboonuseid. Ettevõtte suurim väärtus ja edu võti on meeskond ning seetõttu on kõigil liikmetel ettevõttes oma hääl ja võimalus kaasa rääkida ettevõte kasvus. Kui tahad olla osa järgmisest Eesti metsamaastikul kiiresti kasvava ettevõtte eduloost ning soovid rohkemat kui 9-5 tööd - Siis oled just Sina see keda otsime! Oled oodatud töötama meie äsja valminud Võru kesklinnas asuvasse ning kaunilt sisustatud 200m² suurusesse kontorisse.

 

Võta ühendust ja tule saame koos parimaks!

 

Kandideerimiseks edasta palun oma CV läbi CVKeskus.ee portaali või eliisa(at)cvkeskus.ee

Lisainfot jagab CVKeskus.ee värbamiskonsultant Eliisa Epro (+372 5343 7097)

Värbamist viib läbi CVKeskus.ee Värbamisagentuur