2023-08-23 14:48:55

Ostu-ja müügiassistent

CVKeskus.ee klient

Töö kirjeldus

Sinu töö sisuks on Abloy äriüksuse toetamine ostu ja müügiga seotud toimingutes. Sa võtad klientidelt vastu tellimusi, teed kauba tellimusi Abloy Soome tehasest, koostad müügiarveid ja tegeled võlgnikega. Sinu töö sisaldab suhtlemist klientidega ja koostööd kolleegidega nii Eestis, Lätis, Leedus kui ka Soomes. Sa töötad paaris teise ostu- ja müügiassistendiga.

Ootused kandidaadile

Ootame Sind kandideerima, kui Sul on mõningane töökogemus müügi-organisatsioonist ja Sa oled vilunud arvutikasutaja. Tööks on vajalik eesti ja lisaks inglise või soome keele oskus. Sa oled kiire õppija, täpne ja tähelepanelik. Oled sobiv kandidaat, kui naudid teiste abistamist, oled positiivse hoiakuga ning suudad säilitada rahu ja rõõmsa meele ka pingelistes olukordades.

Ettevõte pakub

Pakume Sulle võimalust liituda oma valdkonna lipulaevaga ja töötada rahvusvaheliselt tugevate kaubamärkidega. Sind ootab professionaalne tiim, mitmekülgsed võimalused rahvusvaheliseks koostööks. Sulle on tagatud konkurentsivõimeline põhipalk, kvartaalne tulemustasu ja igakuine sporditoetus.