2023-08-23 14:48:55

Optometrist Tartu Pro Optikas

CVKeskus.ee klient
Pro Optika on Eesti kapitalil põhinev optika jaemüügikett. Hetkel on meil kokku 18 kauplust (4 Tallinnas, Viimsis, Võrus, Põlvas, Valgas, 2 Tartus, Viljandis, Rakveres, Jõgeval, Jõhvis ja Pärnus). Otsime oma meeskonda energilist, positiivse ellusuhtumisega, arenemissooviga töökat inimest, kes on hea meeskonna mängija.

Töö kirjeldus

Klientide aktiivne ning särav teenindamine pakkudes parimat kliendikogemust.Kvaliteetse nägemiskontrolli teostamine hästi varustatud nägemisuurimise ruumis ning kliendi jaoks parima lahenduse leidmine. Oled pidevalt kursis uuendustega optika alal.

Ootused kandidaadile

Kui Sulle meeldib suhelda ja Sinu kireks on muuta kliendi nägemine paremaks ning soovid olla tõeline meeskonna mängija laetud positiivse energiaga. Oled valmis kaasa lööma ühiste eesmärkide saavutamisele ning oskad suhtlustasandil mõnda võõrkeelt.

 

Ettevõte pakub

Vaheldusrikast ja põnevat tööd, kohas kus on väga hea kaubavalik, hubane töökeskkond, kus Sind ümbritsevad super meeskond ja vahvad kliendid. Asjalikke koolitusi ning arengut toetavat keskkonda. Võimalus tulevikus saada mõne Pro Optika kaupluse juhiks või spetsialiseeruda, millelegi, milles oled tugev. Kindlasti toetab kõike seda õiglane töötasu ning soodustused töötajale.

Lisainfo

Soovime leida oma meeskonda parimat liiget. Tule saa osaks Pro Optika perest!