2023-08-23 14:48:55

Õppedirektor Jüris

CVKeskus.ee klient
Alates 1600 €/kuus Bruto

Töö kirjeldus

Jüri Gümnaasium ootab oma meeskonda alates 2018/2019 õppeaastast 6.-9. klasside ÕPPEDIREKTORIT 1,0 koormusega.
Õppedirektor osaleb aktiivselt kooli arendustöös, tegeleb õppe- ja kasvatusprotsesside planeerimise, juhtimise ja arendamisega, täidab HEV koordinaatori ülesandeid. Ta juhendab õpetajate ja aineringide juhtide tööd lähtudes õpilaste arendamisest ja õpitulemusest. Õppedirektor suunab õpetajaid koostööle, korraldab ja dokumenteerib 6.-9. klasside õppekorraldust.

Tööleasumise aeg 13.08.2018

Ootused kandidaadile

Oled sobiv kandidaat, kui sul on kvalifikatsiooninõuetele vastav haridus ja juhtimiskompetentsid, tunned valdkonna seadusandlust, oled avatud uuele õpikäsitusele, soovid innovaatiliselt mõelda ja end teostada, oskad inspireerida ja suunata oma meeskonda koostööle, sul on hea suhtlemisoskus ning head digioskused.

Ettevõte pakub

Meie pakume võimalust end teostada ja innovaatiliselt mõelda, arendada ja koolitada, toredat meeskonda ja häid töötingimusi.

Sisseelamise perioodil on uuele töötajale toeks mentor, kes on oma ala spetsialist.

Lisainfo

Motivatsioonikiri teemal: "Kuidas motiveerida õpetajaid koostööle, mille aluseks on Jüri Gümnaasiumi õppekava ja õpitulemused ning eesmärgiks motiveeritud õpilased?", taotlus, CV ja haridust tõendavate dokumentide koopiad esitada hiljemalt 13.07.2018.